Affaldsskakten på hver etage er KUN til restaffald i tæt lukkede affaldsposer bundet til med knude.

Lad være med at overfylde dine affaldsposer, for ellers kan der gå hul, når du propper den ind i skakten, og så er der risiko for, at posens indhold splatter ud, når den rammer containeren i kælderen. Brug derfor nogle gode affaldsposer, som kan lukkes og fyld dem ikke for meget.

Bemærk, at affaldsskakten IKKE er til pizzabakker, flitsbuer, bøjler og større genstande …og hvad vi ellers har set. Disse ting sætter sig på tværs og stopper skakten. Så riv din pizzabakke i små stykker og pak stykkerne i poserne – eller læs længere nede om “rum til restaffald”.Pizzabakker må nemlig IKKE smides ud i Pap containeren.

Bemærk også, at det er forbudt, at komme farligt affald i affaldsskakten. Det skal i den røde kasse i Miljørummet.

Når du efterlever disse simple regler, er du med til at sikre et bedre miljø i ejendommen med færre lugtgener, bedre hygiejne, færre bakterier samt mindre risiko for rotter – desuden medvirker du til, at servicefolkene har bedre arbejdsforhold 🙂

Rum til restaffald i kælderen under Vesthuset

Hvis du holder fest og derfor pludselig har en stor mængde rest affald fx pizzabakker – eller hvis du fx bare har en affaldspose, som er for stor til affaldsskakten, så bortskaffer du dette affald i rummet ved siden af Miljørummet i kælderen under Vesthuset. Her står der nemlig en 400 liters container med GRØNT LÅG til restaffald (man kan lige ane den på billedet bagest til højre).

Kommunens skilt med “restaffald” sidder på døren, og din gadedørsnøgle passer til låsen.

Print Friendly, PDF & Email