I Øbrocentret har vi valgt, at alle lejligheder er forbundet til fibernet, som giver hurtigt og billigt Internet med hastigheder på minimum 100/100 Mbit/s samt TV.

I hver lejlighed er der placeret en stikdåse med stik til Internet og TV.

Vi har vedtaget en kollektiv internetløsning med Andels.net tlf. 36 92 62 32 som leverandør – primo aug 2018 er prisen 85 kr. pr. måned.

Hvis du oplever problemer med dit internet har du mulighed for at tjekke driftstatus og få kontakt med supporten i Andelsnet – læs mere her: Driftsstatus og support. Vær i øvrigt opmærksom på, at evt. gentagne problemer med dit internet kan skyldes problemer med din egen router.

 

Østerbro Antenneforening tlf. 36 92 62 32 er leverandør af TV – de har  forskellige pakker (se på nettet). Kontakt venligst disse, hvis du har spørgsmål omkring din forbindelse – for eksempel for at få hjælp til opsætning af trådløs router.

NB! du betaler til den kollektive internetløsning, hver måned; men du er ikke forpligtet til at bruge den; så hvis du ønsker en anden leverandør, står det dig frit for. Du kan også vælge en anden leverandør af TV; men det er ikke tilladt at bruge paraboler!

Print Friendly, PDF & Email